Az AIESEC tagjai

 • [Elnök] Varga Gábor [Elnök] Varga Gábor

  Gábor vagyok, harmadéves turizmus és vendéglátás hallgató. Jelenleg az AIESEC KVIK helyi bizottságának elnöke vagyok. Feladatom az immáron 50 fős Helyi Bizottság vezetőségének koordinálása. Nagyon érdekelnek a szervezeti stratégiák, valamint a vállalati kapcsolatok és a szervezetfejlesztés. Az AIESEC-ben megtanultam különböző ember típusokkal dolgozni és vezetni őket.

  E-mail: gabor.varga@aiesechu.onmicrosoft.com

 • [HR-ért felelős alelnök] Jánosi Lilla [HR-ért felelős alelnök] Jánosi Lilla

  Lilla vagyok harmadéves turizmus-vendéglátás szakos, idegenforgalom és szálloda szakirányos hallgató. Jelenleg  Emberi Erőforrásokért felelős elnökhelyettes vagyok az AIESEC-ben. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és itt megtalálhattam azt, amiben igazán kitudok teljesedni és hozzásegített ahhoz, hogy legyen egy kialakult jövőképem arról, hogy mit szeretnék kezdeni a diploma után. 

  E-mail: lilla.janosi@aiesechu.onmicrosoft.com

 • [Pénzügyekért és jogi folyamatokért felelős Alelnök] Kelemen Mónika [Pénzügyekért és jogi folyamatokért felelős Alelnök] Kelemen Mónika

  Kelemen Mónikának hívnak, kereskedelem és marketing szakos hallgató vagyok. Jelenleg az AIESEC KVIK Helyi Bizottságában pénzügyi és jogi alelnöki pozíciót töltök be. Nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy egyetemistaként vezetői tapasztalatot szerezhetek és menedzselhetem egy szervezet pénzügyeit, jogi folyamatait. 

  E-mail: monika.kelemen@aiesechu.onmicrosoft

 • [PR-ért felelős alelnök] Biró Zsófia [PR-ért felelős alelnök] Biró Zsófia

  Zsófi vagyok, másodéves turizmus-vendéglátás szakos hallgató és 2015 őszén csatlakoztamaz AIESEC-hez . Jelenleg a külső megjelenésért és kapcsolattartásért felelős alelnöki pozíciót töltöm be. Bár vendéglátást tanulok, a marketing és PR tevékenységek is nagyon közel állnak hozzám, és az AIESEC révén lehetőségem van kipróbálni magam ezeken a területeken is. Nagyon örülök, hogy az egyetemi évek alatt nemcsak egy jó közösségbe tartozhatok, de mindemellett szakmai és vezetői tapasztalatra, valamint értékes céges és nemzetközi kapcsolatokra is szert tehetek.

  Email: zsofia.biro@aiesechu.onmicrosoft.com

 • [Kimenő szakmai és önkéntes programokért felelős alelnök] Fügedi Fanni [Kimenő szakmai és önkéntes programokért felelős alelnök] Fügedi Fanni

  Fügedi Fanni vagyok, másodéves turizmus-vendéglátás szakos hallgató. 2015 őszén csatlakoztam az AIESEC-hez, jelenleg a kimenő csereprogramokért felelős alelnöki pozíciót töltöm be. Mindig is fontosnak tartottam megragadni az adódó lehetőségeket az életem során és az, hogy csatlakoztam a szervezethez életem egyik legjobb döntése volt. Az eddigi tagságom alatt több területen is kipróbálhattam magam, miközben rengeteget fejlődtem mind szakmailag és személyesen. A legjobb, hogy mindezek mellett egy nagyszerű társaság tagja lehetek, ahol támogatjuk és motiváljuk egymást.

  Email: fanni.fugedi@aiesechu.onmicrosoft.com

 • [Vállalati és non-profit szervezeti értékesítésért felelős alelnök] Imhof Dávid [Vállalati és non-profit szervezeti értékesítésért felelős alelnök] Imhof Dávid

  Imhof Dávid vagyok, harmadéves Kereskedelem és Marketing szakos hallgató. A 2017-2018-as évben a KVIK helyi bizottságának alelnökeként AIESEC-ezem. Ebben a hallgatói szervezetben az a fő feladatom, hogy a csapatom segítségével a magyar céges, állami és önkéntes szervezeti szférában megfelelő kapcsolatot teremtsünk és ápoljunk. Továbbá a B2B marketing kiépítéséért és működtetéséért személyesen felelek, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek az AIESEC által nyújtott lehetőségek. Úgy gondolom, rengeteg a jövőbéli karrieremhez szükséges tapasztalatot és tudást szereztem eddig meg a szervezetben, éppen ezért minden lehetőséget megragadok, hogy több legyek egy átlagos friss diplomásnál.

  E-mail: david.imhof@aiesechu.onmicrosoft.com

 • [Bejövő szakmai és önkéntes programok minőségéért felelős alelnök] Fekete Eszter [Bejövő szakmai és önkéntes programok minőségéért felelős alelnök] Fekete Eszter

  Eszter vagyok, harmadéves turizmus hallgató. Én 2015 elején csatlakoztam az AIESEC-hez, ami az egyik legjobb döntésem volt. A közösség és a multikulturális környezet mellett sok hasznos tudást szereztem a vállalati felépítésekről és kultúráról, és 21 évesen már azt is elmondhatom, hogy közép-, és felső vezetői tapasztalattal is rendelkezem.

  e-mail: eszter.fekete@aiesechu.onmicrosoft.com

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode