Szakkoli tagjai

 • [Elnök] Bodó Pál Bence [Elnök] Bodó Pál Bence

  Bodó Pál Bence harmadéves turizmus-vendéglátás szakos hallgató vagyok, a Szakkollégium elnöke. A ranglétrát végigjárva tagságom kezdete óta teljes betekintést nyerhettem a szervezet mindennapi működésébe, kezdetben, mint a Program- és Rendezvényszervező Bizottság tagja, majd alelnökként a Tudományos Bizottság élén.

  Elnökként feladatom a Szakkollégium működésének és szakmai-tudományos tevékenysége minőségének biztosítása, a bizottságok feladatainak koordinálása és a tagság által megfogalmazott ötletek kivitelezése. Mindemellett a szakmai vezetővel közösen a Szakkollégium érdekképviseletét is ellátom az Egyetem és a Kar vezetése előtt.

  Elnökként célom, hogy a Szakkollégium a fejlődési fázisának megfelelő lehető legmagasabb hozzáadott érteket állítsa elő. Ennek érdekében Ernesto Sirolli szemléletét igyekszem követni miszerint: „the future of every community lies in capturing the passion, imagination and resources of its own people”. Az utóbbi gondolat mondanivalója bármely szervezetre átültethető, ezért hiszem, hogy a szakkollégiumot kizárólag a tagjai tölthetik meg valódi tartalommal, ezáltal érve el a kívánt prosperitást.

  Üdv,

  Bence

  bodobence95@gmail.com

 • [PR-Alelnök] Csúcs Viktor Zsombor [PR-Alelnök] Csúcs Viktor Zsombor

  Turizmus-vendéglátás szakos, harmadéves hallgató vagyok. 2016 szeptemberétől töltöm be a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium PR Bizottságának elnöki pozícióját.

  A Bizottság feladata a karon és más egyetemen működő hallgatói szervezetekkel való együttműködés kiépítése illetve kapcsolatok ápolása, a szakkollégium láthatóságának támogatása a hallgatók körében - a diákélet aktív szereplőjeként- az oktatókkal folyatatott együttműködés és kommunikáció fenntartása. Továbbá a PR Bizottság feladata a szakkollégium kapcsolati hálójának bővítése vállalkozásokkal.

  PR elnökként fontosnak tartom a külső eseményeken való megjelenést és az itt felmerülő potenciálok kiaknázását a szakkollégiumi tagság lehetőségeinek bővítésére.

  Amennyiben kérdésed merült fel, írj nyugodtan!

  Elérhetőségem: zsombor1212@gmail.com

   

 • [HR-Alelnök] Katzenbach Anett [HR-Alelnök] Katzenbach Anett

  Kereskedelem és marketing szakos harmadéves hallgató vagyok német nyelvű képzésen és 2017 januárjától töltöm be a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium HR Bizottságának elnöki pozícióját.

  Szeretném mindazon hallgatókat a tagjaink között látni, akik kimagasló teljesítményűek és pontosan tudják, hogy ide akarnak jönni. Valamint azokat is, akik még nem tudják, de érzik, hogy az egyetem kevés nekik, várják a szakmai kihívást, amit a szakkollégium meg tud nekik adni.

  A közösségformálás rendkívül fontos szakkollégiumunk számára, ennek szervezése is a HR Bizottság feladata. A félévente megrendezésre kerülő Bevonó táborunkban, valamint téli- és nyári félévzárón erre a szakmai programokon kívül is bőven van lehetőség.

  Bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan a katzenbacha@gmail.com email címen!

 • [Programszervező Alelnök] Baranyai Zsófia [Programszervező Alelnök] Baranyai Zsófia

  Turizmus-vendéglátás szakos, másodéves hallgató vagyok, és 2016 szeptembere óta töltöm be a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium Program-és Rendezvényszervező Bizottságának elnöki pozícióját.

  A bizottság feladata a különböző szakmai előadások, intézménylátogatások, workshopok megszervezése, illetve egyéb, kulturális, ismeretterjesztő programok figyelése, ajánlása a tagoknak és szaktársaknak.

  Rendszeresen ellátogatunk külsős rendezvényekre, egyéb intézmények programjaira, hogy azokból ötletet merítve mindig a legaktuálisabb témákat hozhassuk el a tagok, és az egyetem többi hallgatója számára.

  A programok zökkenőmentes lezajlása érdekében elengedhetetlen a tanárokkal, előadókkal, és szakemberekkel való folyamatos kommunikáció, egyeztetés.

  Célunk az iskolán belüli tudományos, szakmai életbe való bekapcsolódás és annak fellendítése, a tagok tudásának elmélyítése, és bővítése.

  Kérdéseiddel, javaslataiddal nyugodtan fordulj hozzám!:)

  Elérhetőségem: baranyai.zsofia@gmail.com

 • [Marketing Alelnök] Kult Henriett [Marketing Alelnök] Kult Henriett

  Német nyelvű képzésen, Kereskedelem és Marketing szakos, harmadéves hallgató vagyok, és 2016 szeptemberétől töltöm be a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium Marketing Bizottságának elnöki pozícióját.
  A bizottság feladatai közé tartozik, biztosítani szakkollégiumunk számára a marketingkommunikációs megjelenéseket.

  Pontosan miből is áll a tevékenységünk?

  Programjaink, előadásaink népszerűsítéséből, versenyek és tudományos tevékenységek hirdetéséből, folyamatos kapcsolattartásból az egyetemünk Marketing irodájával, Szakkollégiumunk arculatának kialakításából, valamint folyamatos munkából, amelyet a honlapunk kialakítása igényel.

  Folyamatosan frissítjük az online és offline megjelenésünket, emellett szoros együttműködés jellemez minket a Program- és Rendezvényszervező Bizottsággal. 

  Kérdés esetén forduljatok hozzám bizalommal!

  Elérhetőségem: kulthenriett@gmail.com

   

 • [Tudományos Alelnök] Leé Dóra [Tudományos Alelnök] Leé Dóra

   

  Turizmus-vendéglátás szakos, harmadéves hallgató vagyok, 2016. február óta vagyok a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium tagja. 2016 szeptemberében kaptam meg a lehetőséget, hogy a Tudományos Bizottság alelnökeként vezessem a szakkollégium tudományos életét. A Bizottság legfontosabb feladata a TDK koordinálása, a hallgatói tudományos élet élénkítése, a versenyeken való aktív részvételre való ösztönzés, a szakmai kurzusok előkészítése. Ez természetesen nem valósulhatna meg a többi bizottsággal való szoros együttműködés nélkül. 2015-ben foglalkoztam először tudományos jellegű munkával, ekkor írtam első TDK dolgozatomat, melyben Magyarország ornitológiai turizmusával foglalkoztam. Jelenleg második nagyobb munkámon dolgozok.

  Bármilyen kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzám.

  Elérhetőség: leedora16@gmail.com

 • [Pénzügyek] Kuruc Anna [Pénzügyek] Kuruc Anna

  Kuruc Annának hívnak, harmadéves turizmus-vendéglátás szakos, idegenforgalom és szálloda szakirányos hallgató vagyok, és 2017. tavaszi félévétől segítem a Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium munkáját pénzügyi felelősként.

  Feladataim közé tartozik a szakkollégium pénztőkéjének nyilvántartása, pénzügyi tervek készítése, pályázati lehetőségek figyelemmel követése. Tevékenységemmel a különböző bizottságok munkáját segítem elő, velük szorosan együttműködve, hogy a különböző projektek gördülékenyen megvalósuljanak.

  Amennyiben kérdésed merülne fel, szívesen válaszolok!

  Elérhetőségem: annakuruc1@gmail.com

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode