JUMP: Csatlakozás az AIESEC-hez

Gondolkoztál már azon, hogy mit szeretnél csinálni a diplomád megszerzése után? Ha igen, azért, ha nem, akkor pedig azért jelentkezz az AIESEC JUMP programjába! Az itt szerzett tapasztalatot felhasználhatod céljaid megvalósítására, de szervezetünkben akár a neked leginkább megfelelő utat is megtalálhatod.

4 területen próbálhatod ki magad és fejlődhetsz:

Jump into Business programunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a forprofit szférával és fejlesztenék kiállásukat, valamint kommunikációs és érvelési készségüket. Tudd meg, hogy mitől működik jól egy hosszú távú partnerkapcsolat a vállalatok között, vagy akár alakíts ki újakat!

Ha a vállalatok világa helyett az iskolák, óvodák és nonprofit szervezetek érdekelnek, akkor ezt a programot Neked találták ki! A Businesshez hasonlóan itt is partnerkapcsolatokat alakíthatsz ki és menedzselhetsz, ezáltal fejlesztve a problémamegoldó készségedet,rugalmasságodat, valamint fejlődhetsz a kommunikáció és a csapatmunka terén is!

Ha benne vagy az egyetemi élet kellős közepében, vagy bele szeretnél kerülni a forgatagba, válaszd a Jump into Student Marketinget! Fejleszd prezentációs és kommunikációs készségedet, valamint a kiállásodat, miközben bemutatod diáktársaidnak és más egyetemek hallgatóinak az AIESEC programjait! Hogyan kell promóciós kampányokat megvalósítani? A Facebookot és más kommunikációs csatornákat nem “csak” saját kapcsolataink ápolására használni? Ha igen, ezt Neked találták ki!

 Kipróbálnád, hogy milyen egy valódi állásinterjú során az asztal másik oldalán ülni? Ha a kérdésre igennel válaszoltál, a Jump into HR management neked való! Ebben a programban fejlesztheted angol nyelvtudásodat, alkalmazkodó készségedet és kitartásodat, mialatt kiválasztási tapasztalatot is szerzel.

És hogy miért tagja több mint 500 fiatal Magyarországon egy non profit és önkéntes szervezetnek?

A szakmai fejlődés, kommunikációs, prezentációs készségek fejlesztése mind-mind elengedhetetlen egy későbbi állásinterjú során és a cégek is nagyra értékelik a már tapasztalattal rendelkező pályakezdőket. A szervezet és benne tevékenykedők végső célja viszont nem csupán saját fejlődésük, de a társadalom fejlesztése is, hogy egy új fiatal generáció legyen az a társadalmi réteg, aki nem csupán innovatív gondolatokkal és professzionalizmussal lép a munkaerőpiacra, de nyitottságának köszönhetően és nemzetközi kapcsolatok kiépítésével hatással van Magyarország jövőjére.

Ha úgy gondolod Te is szívesen lennél ennek a közösségnek a tagja, akkor jelentkezz, a  https://bit.ly/jumpintokvik oldalon!

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode