A helyek, amiket, ha a BGE KVIKRE jársz, akkor ismerned kell…

2016.04.08 22:18

 

Sziasztok!


Remélem mindenki tanult a hibáiból és időben elkezdett tanulni a vizsgákra… naná, tudom én, hogy így van… Jó vicc.
Kicsit komolyabbra fordítva a szót, még előző félévben néhányan azzal jöttek hozzám, hogy szívesen olvasnának azokról a helyekről, ahová szoktunk járni. Nos, hát most az ő kérésüket teljesítettem és összeszedtem néhány helyet, ahol biztosan össze fogsz futni néhány csoporttárssal.

Most nem tudom, mit mondd ez el rólam, de az első hely, ami hirtelen eszembe jutott az nem más, mint a BGE-s bulik legkedveltebb alapozó helye, a Place Bár.  Itt aztán biztosan találsz ismerős arcokat, bulis estéken pedig akár közeli barátokat is. Ha pedig nem találsz ismerősöket, akkor remek hely ez új barátságok vagy ismertségek kialakítására is.

A második hely természetesen nem más, mint a jó öreg Kossuth tér, ami ilyen időben kiváló terepet szolgáltat egy kis napozásra. Ha másért nem is, a napfényért és a friss levegőért sokan járnak ki ide, számtalan esetben láthatsz erre ismerős arcokat. Vizsgaidőszakban meg aztán pláne. Ilyenkor a különös ismertetőjelük: egy halom papír, hangos sóhajok, no meg a megszokott kávé vagy energiaital.

Sokan nem tudják, de BGE KVIK-es diákként a BORdizsár még kedvezményt is kap az, aki betér. Napközben kávézni, az este pedig egy- egy pohár sörrel vagy borral koccinthatsz a haverokkal. Itt is gyakran fellelni minket, de azért koránt sincsenek annyian, mint a törzshelyünknek számító Place Pub-ban.

Ha esetleg az esti bulikra keresel társaságot, akkor a Placen kívül a Doboz és a Kraft is remek hely arra, hogy fellelhess egy pár csoporttársat. Az utóbbiba talán kicsit gyakrabban is (: Ide is sokat szokott járni a KVIK, de itt azért jó pár alkalommal futottam bele a Külkeresekbe is.

De , hogy ne csak szórakozóhelyeket említsek , ha tanulásban kell segítség a SZÍNES -ben illetve a Könyvtárban bármikor tudsz segítséget kérni . Itt nem kell mondanom , hogy milyen nagy eséllyel találsz embereket. Vagy számoljam ki nektek? Jó , legyen, végül is gyakorolnom kell a gazdasági matekra… szóval 100% … avagy biztosan bekövetkező esemény , ahogy ezen a kedves kis órán mondanánk.

Ha ti esetleg még tudtok helyeket, szívesen várom az ötleteket!

Brigitte
 

 

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode