BGF KVIK vs. KÜLKER After Party a Rióban

2015.09.10 20:14

Tegye fel a kezét az, aki annyira jól érezte magát a saját gólyatáborába, hogy ha tehette volna maradt még volna ott néhány hetet… Azt mondjátok veletek is ez volt? Megértem…

Amikor hazajöttem napokig valami megmagyarázhatatlan ürességet éreztem magamban. Hirtelen elkezdtek hiányozni az álmos reggelek, a hajnalokba nyúló táncolások és a délutáni cseverészések.

Miután augusztus végén hazajöttünk, szinte azonnal ránk szakadt a rohanós hétköznapok hangulata, a beiratkozás. Minden csak a kapkodásról és az egymásba nyúló és rohamosan fogyó napokról szólt. Így nem csoda, hogy mindenki várta azt a bizonyos szeptemberi estét, mikor is a Rio megnyitotta előttünk a kapuit (talán érthetjük ezt szó szerint is). 

Tudtuk, hogy bár ez egy gólyatábor after parti mégis merőben más lesz, mint amit abban a 3 napban Siófokon átéltünk. Mégis… Titokban mindenki azt a mámorító érzést kereste, amit ott tapasztalt. Emlékszem, mielőtt megérkeztünk a Rióba, mondtam is a barátnőmnek (aki amúgy sajnos nem volt gólyatáborba), hogy erre az estére még jó sokáig fog emlékezni. Az, hogy igazam volt-e, nem tudom, de nekem miden esetre feledhetetlen este marad.

Azelőtt sosem jártam ezen a helyen, így fogalmam sem volt mire számítsak. Bár őszintén a hely érdekelt a legkevésbé. Egész délelőtt ezeket a pillanatokat vártam, erre készültem… Az önfeledt táncolásra, a beszélgetésekre és az új ismertségekre, mert hát abból is akadt egy pár. Imádom, hogy a BGF-en ennyire nyíltak az emberek. Simán leülsz egy asztalhoz, bemutatkozol és onnantól fogva teljesen mindegy milyen irányba megy a beszélgetés, mégsem érzed magad kizárva… Hihetetlen, de tényleg. Az előző iskolámban merőben máshogy mentek a dolgok, de jobb is, ha erről nem is beszélünk többet. Az a múlt volt, a BGF pedig a jelen.

Visszatérve az estére szerintem jobban sikerült, mint bárki várta volna. Mire megérkeztünk már szólt a zene és a táncparketten is elkezdtek gyülekezni a táncolni vágyó fiatalok. Úgy éreztem magam, mint aki bekerült egy másik világba, ahol nincsenek gondok, megoldásra való problémák csak a zene és én. Bevallom kicsit rabja is lettem az utóbbi időben ennek az érzésnek …. Minden esetre mindenki arcán láttam azt az önfeledt , boldog , vidám mosolyt , ami azt mutatta , hogy ők is mennyire élvezik ezeket a pillanatokat. A fiatalságnak azon komolytalan óráit, amikor nem kell hatszázadszor is végighallgatni, hogy mi történik, ha az ember fia nem tanul a zh-ira vagy miért is nem ül otthon, mint a többi ember és pihen … ( amúgy is az utóbbira lesz még bőven idő jó néhány év múlva és akkor már unni is fogjuk a semmittevést ) Szóval… Néha kellenek ilyen napok, illetve esték is. Amikor a barátokkal, ismerősökkel és haverokkal közösen engeditek ki a fáradt gőzt. Illetve jelen esetben a beiratkozás sokszor rögös útját. Mert hát nem volt az mindig olyan egyszerű. Voltak pillanatok, mikor legszívesebben ott hagytuk volna az egészet .Ez az este pedig pont erre volt jó. Elfeledni mindent és egy jót szórakozni mielőtt az újabb hajtás megkezdődik.

Személy szerint nekem nagyon tetszett az egész. A hangulatért felelős Matt Flaron , PIXA , DJ Speazy és Nieder nagyon kitettek magukért és szerintem tökéletesen visszaadták a már gólyatáborban is tapasztalt buli hangulatot…

 Zárójelben megjegyezném , hogy : azt hiszen lassan már álmomban is Wellhello együttes egyik legismertebb számát, az „Apu vedd meg"-et fogom énekelni. Az, hogy az este után hangom az nem sok volt, újabb képzeletbeli piros pont a szervezők és a DJ-k részére, ugyanis ritkán van az, hogy én ennyi számot „énekeljek" torkom szakadtából… de hát, na . Kellenek az ilyen pillanatok is.

Összességében azt tudom mondani, hogy bár nem teljesen adta vissza az este a tábor hangulatát, mégis őrülten jól éreztem magam. A zene, a szervezés és maga a hely is szuper volt. Remélem még sok ilyen este lesz, mert hát valljuk be, a KVIK-es bulik a legjobb bulik…

Brigitte

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Powered by BGF KVIK HÖK