Diplomaosztó

2016.06.15 12:48

Kedves Közgazdász Jelölt, Kedves Végzős Hallgatók!

Tájékoztatunk Titeket, hogy a Diplomaátadó Ünnepség 2016. július 15-én 16.00 órai kezdettel a Novotel Budapest City - Budapest Kongresszusi Központban kerül lebonyolításra.

Szeretnénk, hogy Diplomaátadó rendezvényünk ünnepélyes legyen, ezért arra kérjünk, talárban vegyétek át okleveleteket. A talár tisztítási díja 1500 Ft, mely a Neptun rendszeren keresztül kerül kiírásra. Amennyiben nem tudod befizetni a Neptunon keresztül, átutalással rendezheted a díjat. Az átutaláshoz szükséges adatokat az alábbi linken éritek el:https://www.bgf.hu/kvik/Szervezeti-egysegeink/KVIK_SZOLG/TANULMANYIH/dokumentumok/A-banki-atutalashoz-szukseges-adatok_diplomaosztohoz_1516.pdf

A talárosztás időpontjai szakonként:

  • Idegenforgalom és Szálloda szak alap- és mesterképzés, szakirányú továbbképzés szakoktató képzés: 2016. július 11. 9.00 - 16.00
  • Vendéglátó és Szálloda szak, Kereskedelmi szak és Andragógia: 2016. július. 12. 9.00 - 16.00

 

A talárosztás helye:

  • KVIK Alkotmány utcai épületének Fszt. 35. terme.

Kérjük a befizetésről szóló bizonylatot vagy igazolást hozzátok magatokkal. 
(Valamint hozzatok magatokkal megfelelő táskát, hogy el tudjátok vinni a ruhákat.)

A talárosztással egy időben, kiosztásra kerül az elektronikus leckekönyve és az Oklevél melléklete is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben az adott időpontban személyesen nem tudod átvenni a talárt és a dokumentumokat, csak hivatalos két tanús meghatalmazás alapján tudjuk ezt kiadni. A meghatalmazás formanyomtatvány elérhető a honlapon (https://www.uni-bge.hu/kvik/) a Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatal szervezet / Dokumentumtár/ Nyomtatványok űrlapok pont alatt.

Meghatalmazásról szóló dokumentum tartalma: Oklevél melléklet átvétel, elektronikus leckekönyv átvétel, talár átvétel, diploma és igazolás könyv aláírása, esetlegesen az eljárási díjak kiírása (talártisztítás, meghívottak belépőkártya díja).

A diplomaátadás után az ünnepség helyszínén kérjük leadni a talárokat és a sapkákat. A visszaszállításról mi gondoskodunk.

Minden hallgató 1 db meghívót (saját részre) + 2 db belépőkártyát kap vendégei részére ingyenesen (a talár átvételekor). További vendégek részére 1500 Ft/db áron belépőkártyát igényelhettek, az ellenértéket a Neptunon keresztül on-line fizetéssel, vagy átutalással tudjátok rendezni.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat, és a vendégek számát, legkésőbb 2016. július 5-ig a hszo.kvik@uni-bge.hu e-mail címre (Tárgy: diplomaosztó) visszajelezni szíveskedjetek.

 

Figyelem! A diplomaosztó ünnepségen azok a hallgatók vehetnek részt, akik az oklevél megszerzésének összes feltételét teljesítették. A talár átvételére is csak ők jogosultak. (Ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok a Hallgatói Szolgáltatási Osztály munkatársaihoz!)

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode