EFOTT

2016.03.06 10:53

Velencén duplázik az EFOTT

Szervezőkké válhatnak a fesztiválozók

 

Egy évre abbahagyja a vándorlást, és 2016. július 12-17. között ismét Velencét veszi birtokba az EFOTT.  Nem ez lesz azonban az egyetlen duplázás a fesztivál szervezésében:a házigazda szerepét ezúttal két egyetem megosztva látja el. A hallgatókmár most felpörögtekmindkét helyen, és a tökéletes fesztiválhangulathozkonkrét ötleteket várnak. A látogatók kényelmének fokozásáraa szervezők Velence várossal összefogva területet is fejlesztenek.

 

40 év szüntelen vándorlás után idén újra Velencén ver óriástábort az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója – jelentette be Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. Az ismerős helyszín előnyeit kihasználva a szervezők megkezdték az előkészületeket, sőt a fellépők egy részével már meg is állapodtak.A legnagyobb hazai kedvencek mellett, Borgore tavalyi nagy sikerű koncertje után, 2016-ban a brit elektro egyik új felfedezettje, a közösségi médiában több mint egy millió rajongóval büszkélkedhető Zomboy lép majd az EFOTT színpadára. A nagy múltú fesztivál azonban nemcsak a helyszínnel duplázik: idén először két felsőoktatási intézmény kerül házigazda szerepbe: a nagy múltú Debreceni Egyetem a kulturális és civil programokért, míg a Testnevelési Egyetem az izgalmas sportprogramokért felel majd.

 

A jegyek december 14-tőlérhetők el - az árak a régiek maradnak, így továbbra is ez lesz a legmegfizethetőbb a nagyfesztiválok sorában, a korábbi tapasztalatok és javaslatok alapján azonban számos változás van tervben.

 

–Az ismerős helyszínnek köszönhetően idén elkerüljük az egyébként minden évben jelentős erőforrásokat lekötő szervezési nehézségeket, és már most tudjuk, melyek azok a sarokpontok, amelyekre kiemelten kell figyelni. A várossal és a terület tulajdonosaival együtt például infrastrukturális fejlesztéseket is tervezünk, amelyek nemcsak a strand-, de a fesztiválterületet is nagyban befolyásolják majd, teret engedve számos vizesblokk telepítéséhez, valamint racionálisabb és jobb minőségű útvonalak kialakításához.Beléptetéskor megsokszorozzuk az erőforrásokat, külön sávokatnyitunk a heti, illetvea napijegyesek számára, és reményeink szerint a kempinget is hamarabb megnyitjuk majd. Mi már nagyon várjuk 2016 nyarát! – mondta el Maszlavér Gábor, éshozzátette,a színes programfelhozatalon már éppúgy dolgoznak, mint a vendéglátói kapacitás megsokszorozásán.

 

„Az EFOTT Ti vagytok!” – ezzel a kiáltással zártaa 40. fesztiváltannak igazgatója, a Nagyszínpadon. És idén a látogatók hallathatják is a hangjukat! A házigazda egyetemek az EFOTT facebook oldalán elérhető„Legyél EFOTT szervező” applikációban várjáka fesztiválozók véleményét, javaslatait, kreatív ötleteit, legyen szó programról, vendéglátásról,infrastruktúráról, vagy akár szállásról. A legkiemelkedőbb ötletek gazdái „ingyenfesztivált” nyernek maguknak, a legjobbnak bizonyuló pedigakár EFOTT-szervezővé is válhat.

 

És most tekintsünk vissza!

Aztán előre…

EFOTT – 2016-ban is csak szabadon…

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode