#ezamunkam – Bemutatkozik Mári Zsuzsanna

2016.11.12 14:33

Mári Zsuzsanna első éves egyetemistaként, szilveszterkor, 2009. január 1-én 0:00 perckor kezdett a Telekomnál dolgozni. Jelenleg IT fejlesztési menedzser, de az utóbbi hét évben több területén is dolgozott a vállalatnak, saját szavaival élve „szinte itt nőtt föl.” „Az a legérdekesebb, ahogy összeérnek a szálak, és minden mindennel összefügg”- felelte a kérdésre, hogy mit szeret a legjobban munkájában. Zsuzsi a szegedi call centerben kezdte pályafutását a hibabejelentő vonalra érkező hívások megválaszolásával. A Telekom különböző területein nem csak tudást és tapasztalatot szerzett, hanem rengeteg barátot és ismerőst is.  Szerinte az itt dolgozó emberek teszik vonzóvá a Telekomot, hiszen nagyon erős kapcsolat fűzi össze a csapatokat. A saját közvetlen kollégáit mindig képes meglepni váratlan ötleteivel és kezdeményezőkészségével, ezzel inspirálva a többieket és önmagát is. „Büszke vagyok arra, hogy a Telekom ennyi területen képviselteti magát szponzorként, így nekünk, dolgozóknak is lehetőségünk van színes és izgalmas programokon részt venni.” Zsuzsinak például volt szerencséje a szurkolói szívben helyet foglalva üdvözölni a Rióból hazatérő olimpikonokat, a nagyköveti programban részt vesz a vállalati kultúra formálásában, az önkéntes program keretében pedig a biztonságos internethasználatra okítja az általános és középiskolásokat. Ezek már csak azért is kedves élmények számára, mert gyerekkorában olimpiai úszó, majd tanár szeretett volna lenni. 

Ha egyet kívánhatna, legszívesebben részt venne a nemzetközi csereprogramban, hogy pár hónapig a Magyar Telekom német anyavállalatának bonni székhelyén dolgozhasson. A Telekomnál eltöltött évek alatt számos változással kellett szembesülnie, de mindez a munkájában és a magánéletében is megtanította arra, hogy mindenhez lehet alkalmazkodni. „Mindegy hogy milyen napod van, fel kell kelni, ott kell lenni és nem szabad feladni, mert csak ez visz előre.” A távolságok áthidalása kezdődhet emberi kapcsolatainkkal vagy a külvilággal, a lényeg, hogy a munkánkat szervezeti-, földrajzi- és korhatárok nélkül, jó csapatban, hatékonyan együttműködve tudjuk végezni.

További információk: https://www.telekom.hu/rolunk/karrierhttps://track.adform.net/adfserve/?bn=14583540;1x1inv=1;srctype=3;ord=%5btimestamp%5d

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode