Hogyan is telt a XII. BGF UNITE?

2015.10.20 14:12

Ha azt mondom BGF UNITE, mindenki tudja, miről beszélek. Hogy a viharba ne tudná, hiszen ez a Budapesti Gazdasági Főiskola 3 karának összefogásából született (KVIK – PSZK - KKK) legnagyobb bulija, ahol minden évben nagyjából 3000 bulizni vágyó fiatal van jelen.

Azonban ne ugorjunk ennyire előre. A BGF- esek estéje ugyanis koránt sem itt kezdődött. Az este első állomása az immár törzshelynek számító De Place Pub volt, ahol egy-egy koktél mellett gyűltek össze a baráti társaságok, hogy tovább indulhassanak a célállomásra. Míg az emberek egy része már buli hangulatban érkezett, voltak, akiket fel kellett rázni, ebben pedig egy-egy nevetéssel teli csocsóbajnokság mindig sokat segít.
De ha már a felhőtlen nevetésről beszélünk,, hadd meséljem el, mennyire vicces volt a 74-es BGF „parti–járaton” eljutni a Petőfi Csarnokban. Először szakadt az eső, esernyő csak elvétve volt embereknél. Tehát a rommá ázás szinte biztos volt. Mikor megérkezett a troli, mindenki kicsit csalódottan vette tudomásul, hogy mennyi ember utazik rajta. Ezen azonban hamar túllendültünk (na jó, nem olyan hamar, de sikerült). Miután mindenki felszállt (mint a heringek) kezdődhetett a jól ismert „A KVIK a legjobb kar” skandálása, ahol sikeresen levertük a KKK-t ( már megint…). Ennek ellenére barátságos hangulatban telt az egész út.
A célállomást a kisebb–nagyobb torlódások ellenére simán és gyorsan elértük.
Az eső még mindig szakadt, de a jókedvünket már az ez sem törte le. Szerencsére gyorsan bejutottunk a csarnokba, így a nagyobb elázást elkerültük. A ruhatárba azonban egyáltalán volt ennyire egyszerű eljutni. Kígyózó sorok álltak mindenhol, de végül is ez is egy jó lehetőség az új emberek megismerésére.
A tánctér és az hangulat azonban feledtetett mindent. Hihetetlen volt átérezni, hogy a tömeg egyszerre skandál, tombol, sikít és talán egyszerre is lélegzik.
Én személy szerint mindig imádtam az ilyen bulikat. Jó látni ennyi felszabadult, vidám és boldog arcot.
A DJ csapat is (Matt Flaron, Nieder, Julia Carpenter, Andro, Rusty és Petro) szokás szerint rendesen odatette magát. Kicsit olyan volt, mint a gólyatábori esték, amikor tényleg nem számított semmi, csak a zene és mi.
Nem tudok mit mondani. Aki nem volt ott nagyon bánhatja. Óriási este volt, óriási arcokkal, iszonyat jó zenével, nyereményekkel és töménytelen mennyiségű emlékkel. Köszönjük BGF UNITE! Fél év múlva folytatjuk :) 

Brigitte

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Powered by BGF KVIK HÖK