KVIK Szakkollégium - Szakmai délután

2013.04.08 15:26

Sziasztok!

Gondolom, mindannyian tudjátok (ha nem is mind, de remélem a legtöbben), hogy idén Búza Bence segítségével újra életre kelt a KVIK Szakkollégiuma. Erről bővebben később, a Diákszervezetek c. menüpont alatt találhattok majd részletes leírást.
 
Amiről mesélni szeretnék Nektek, az a legutóbbi előadásuk, a „KvIkNA, avagy Kína egy KVIK-es szemével”, amit egy első évfolyamos, német tagozatos fiú, Lővei Tamás adott elő. Tulajdonképpen a Kínában töltött időről, a személyes tapasztalatairól számolt be nekünk majd' másfél órán keresztül. Nekünk nem tűnt annyinak. :)
Rengeteg képet készített és mutatott meg hallgatótársainak a szakmai délután során, sőt, előadását kézzel fogható példákkal is színesítette, mint pl. papírpénz, szmog elleni maszk. Az előadásmódja mindenkit magával ragadott, senki sem beszélgetett, csak rá figyelt, ami szerintem a mai fiatalok közt egy óriási teljesítménynek számít.
 
Nem töltöttünk meg egy előadót, az igaz, de szerintem senki sem bánta meg az ott eltöltött időt. A legvégén Tomi minden kérdésre választ adott Kínáról, amiről csak tudomása volt. Senki sem maradt kétségek közt a nap végén.
 
Személy szerint mindenkinek ajánlani tudom az elkövetkező szakmai délutánokon való megjelenést, hiszen sok érdekes dolgot tudhattok meg veletek egykorúaktól, hallgatótársaitoktól, barátaitoktól egy élvezetes előadás keretében.
 
Üdvözlettel,
az Egyetemista
 
 

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Powered by BGF KVIK HÖK