Last Minute Programajánló

2015.10.08 09:55

Ezt a hétvégét kár lenne átaludni!

 

ART MARKET (október 8-11) a Millenáris parkban.

A nemzetközi kiállítás elérkezett hazánkba. Ha művészetkedvelőnek tartod magad, vagy csak vágysz a kulturális érintkezésre akkor látogass el erre a kortárs képzőművészeti vásárra. A művészeti alkotások érdekessége a regionális, társadalmi, s vallási hatások reflexiójában rejlik. A hétvége széleskörű programajánlataiból te is kedvedre válogathatsz.

NETMOZI FILMNAPOK (október 8-11) az egész ország területén, Budapesten a Művész moziban es az Urániában kerül megrendezésre.

Ha érdekelnek a művész filmek, amik a Cannes-i, Velencei, Berlini, s valamint a San Sebastiani Fesztiválok versenyprogramjaiban részt vettek akkor ne mulaszd el a lehetőséget, látogass el az Urániába vagy a Művész moziba itt Budapesten. A filmválogatás változatos, jelen vannak francia, spanyol, olasz, görög és izlandi művészek munkái is. Ha vidéki vagy ne feledd a Filmnapok idén más nagyobb városokba is elérnek. 

KÜRTÖSKALÁCS FESZTIVÁL (október 9-11), helyszínéül szolgál a Városliget.

Szabadtérbe vágyódóknak figyelmébe ajánlom ezt a fesztivált. Fellépnek énekesek, együttesek, mint például Zséda vagy az Indygo zenekar, s természetesen a program elengedhetetlen része a finom kürtöskalács, amiért már magában megéri kinézni.

MERCEDES BENZ FASHION WEEK CENTRAL EUROPE (október 10-11) a Várkert bazár épületében.

Magyarországon először kerül megrendezésre ez a monumentális rendezvény. Több mint 50 tervező munkásságát, idei kollekcióját veheted szemügyre a program helyszínéül szolgáló gyönyörű Várkertben.

Szép és eseménydús hétvégét mindenkinek.

Récia.

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode