Programajánló novemberre

2015.11.12 07:17

Vendéglátós és gasztronómiát kedvelő olvasóinknak:

Mitiszol fesztivál

November 14, Budapest, Millenáris D csarnok

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 5. alkalommal rendezi meg nagyszabású kóstolóját, amely évről évre igyekszik egyre többet kínálni azoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba. Idén 11 borvidéket, közel 30 borászatot és 100 bort vonultatnak fel a sétáló borkóstolón, ám idén már - hasonlóan az igényességre törekvő - más italokkal és ételekkel is találkozhatnak azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre. A jegyárakról és a fesztivál pontos menetéről további információkat találhattok a www.mitiszol.huweboldalon.

 

XII. Újbor és Sajt Fesztivált

2015.november 28-29, Budapest, Vajdahunyadvár

Idén már tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Újbor és Sajt Fesztivált a Városligeti Vajdahunyadvár Magyar Mezőgazdasági Múzeumában,ahol lehetőségetek nyílik megismerkedni Magyarország legkiválóbb újboraival és kézműves sajtjaival. Mi lehet annál jobb,mint eltölteni egy nagyszerű hétvégét Budapest egyik legszebb zugában, miközben honfitársaink gasztronómiai csodáival kényeztethetjük ínyenc hasunkat? Ha úgy érzed, tökéletes családi programnak, szakmai tapasztalatok bővítésére, vagy éppen első randevúnak, és szeretnél többet megtudni az eseményről, keresd fel a www.ujboressajtfesztival.huweboldalt, ahol minden további információt rendelkezésedre bocsátanak.

A spirituális világ, a filozófia és a pszichológia kedvelőinek:

Kerekasztal-beszélgetés a halálról és túlvilágról

2015.november 14, Főnix Kultúrműhely, 1085 Budapest, Rigó utca 6-8.

„Az utolsó utazás, átlépés a nagykapun, az átalakulás helye, kilépés a fényre. Boldogság vagy büntetés, pokol vagy mennyország? Nirvána? Boldogok szigete? Esetleg egy újabb születés? Megsemmisülünk vagy csak egy átmeneti állapotba kerülünk? Véglegesen elszakadunk szeretteinktől? Hova megyünk és mi vár ránk… odaát?”

A már gyermekkorunk óta minket is nyugtalanító, minden valláson és filozófiai irányzaton átívelő kérdéskörön nyugvó rendezvény érdekesebbnél érdekesebb szemszögekből igyekszik megközelíteni, és választ adni a nagy kérdésre. Te mit gondolsz? Ha érdekel a rendezvény és más ehhez hasonló filozófiai és spirituális témájú program, keresd fel a www.ujakropolisz.hu weboldalt.

 

Férfi? Nő? Mi a különbség?

2015. november 21, 1084 Budapest, Rákóczi tér 2.,2. emelet

NŐKÉRDÉS - a Feldmár Intézet programsorozata nőkről, nőknek és férfiaknak.

Mert bizony örök rejtély, hogy mi is járhat egy nő fejében.A lányoknak/nőknek azért ajánlom,mert sokszor még mi magunk sem tudjuk biztosan, mitől nő egy nő, a fúknak/férfiaknak pedig azért,mert ha mi nem tudjuk,nekik még nehezebb lehet. Ha érdekel a rendezvény, jelentkezhetsz, és többet megtudhatsz róla a www.feldmarintezet.hu oldalon.

 

Az adrenalin- és játékkedvelőknek:

ExitPointGames

Fogas kert 1072 Budapest, Akácfa u. 49.

 

Magyarország egyik legszínvonalasabb szabadulós játéka.

Ugyan ez a program nem csak novemberre vonatkozik, de biztosan jó hír lesz azoknak, akik szeretik a szabadulós játékokat. Jelenleg hatalmas kedvezmény vonatkozik a diákigazolvánnyal rendelkező tanulókra, ugyanis most a 3-5 fős játék ára 13500 Ft helyett 7500 Ft, vagyis közel 45% kedvezménnyel, a 2 fős játék áráért játszhattok.
A kedvezmény csak a diákigazolványok helyszínen történő felmutatásával érvényesíthető!

További információért keresd a www.exitpointgames.huoldalt.

 

 

Horror Cirkusz

Budapest,Felvonulási tér(Dózsa György út)

A Halloween véget ért,de neked nem volt elég? Szeretsz félni? Szereted, ha valami bizarr és ijesztő? Bátornak érzed magad? Ha ezek közül bármelyik kérdésre igen volt a válaszod,úgy november 23-ig még lehetőséged van ellátogatni és beleborzongani az eredetiCircodegliOrrori/ Horror Cirkusz nagyszerű előadásába. Jegyekért és információkért keresd a www.horrorcirkusz.comweboldalt.

Írta: Paulovics Kitti

Vissza

Elérhetőség

BGE KVIK HÖK
1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
I. em. 108/A HÖK Iroda

+36 1 374 6221
+36 1 374 6245
+36 1 374 6246

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode